Nieuws / News / Nachrichten

Onderzoek naar voedingssupplement Rode Gist Rijst

13-06-2017

HILVERSUM - Er komt een onderzoek naar het voedingssupplement Rode Gist Rijst, dat te koop is onder allerlei merknamen bij de drogist en natuurvoedingswinkel. De NVWA gaat met onder meer de Inspectie voor de Gezondheidszorg bekijken of het supplement moet worden geregistreerd als geneesmiddel. Dat meldt het consumentenprogramma Radar.

Curcumine tegen ouderdomsvlekken - Blijf jong met Curcumine.

13-06-2017

Dat Curcumine nuttig kan zijn voor het afweersysteem en de gezondheid van de hersenen is bekend. Maar wist u dat Curcumine ook kan bijdragen aan uw uiterlijk? Vooral als de jaren gaan tellen...

Levensverbeterende Supplementen van 88Herbs

13-06-2017

In samenwerking met 88Herbs Canada biedt VitamineMan vanaf begin 2017 de gehele productlijn aan van het bekende Canadese merk 88Herbs.

Het gevaar van Slagaderverkalking | Atherosclerose

13-06-2017

Slagaderverkalking of atherosclerose is een langzaam proces in de bloedvaatwand, dat ervoor zorgt dat de slagaders steeds nauwer worden. Uiteindelijk kan slagaderverkalking leiden tot een hartinfarct. Als er stukjes plaque afbreken kan dit leiden tot een herseninfarct.

Wat is 5-HTP en waar is het goed voor?

13-06-2017

5-HTP wordt gewonnen uit de zaden van het Zuid-Afrikaanse kruid Griffonia simplicifolia. 5-HTP stimuleert de aanmaak van serotonine, het zogenaamde happy hormoon.

VitamineMan nu ook in het Engels beschikbaar

13-06-2017

VitamineMan verkoopt levensverbeterende voedingssupplementen in binnen- en buitenland. Het aantal klanten van buiten Nederland en België groeit hard. En niet iedereen spreekt Nederlands...

Op verzoek van velen hebben we daarom de website van VitamineMan op www.vitamineman.nl ook beschikbaar gemaakt in de Engelse taal.

Natuurlijke stemmingsverbeteraar Zen+ nu verkrijgbaar bij VitamineMan

13-06-2017

De natuurlijke stemmingsverbeteraar Zen+ is nu verkrijgbaar bij VitamineMan.

Zen+ is een stemmingsverbeterend middel dat wordt geproduceerd door de Canadese firma 88Herbs. Zen+ werkt als een natuurlijke stemmingsverbeteraar en bevat een combinatie van 6 biologisch geteelde kruiden, aangevuld met vitamine B3 en vitamine B12.

Natuurlijk middel ontwikkeld tegen hoog cholesterol

20-10-2016

Medisch specialisten aan de Magna Graecia Universiteit van Catanzaro hebben onder leiding van de Italiaanse cardioloog Professor Vincenzo Mollace en de Australische cardioloog Dokter Ross Walker een natuurlijk middel ontwikkeld tegen hoog cholesterol.

Bergamot lijkt even goed voor het hart als statines

14-10-2016

Elke dag een kopje Earl Grey-thee kan cholesterol verlagen en de kansen op hart- en vaatziekten verkleinen, blijkt uit nieuw onderzoek. Van het citrusvruchtje bergamot (vermoedelijk een kruising tussen een limoen en een zure sinaasappel ofwel pomerans) wordt olie gemaakt dat gebruikt wordt voor parfums en cosmetica. Daarnaast worden extracten van bergamot sinds jaar en dag toegevoegd aan Earl Grey-thee.

Wetenschappers van de universiteit van Calabrië ontdekten in bergamot een enzym dat even effectief is als statines zijn, minus de vervelende bijwerkingen. Niet alleen verlaagde bergamot het ‘slechte’ cholesterol maar verhoogde het ook de waarden van het ‘goede’ cholesterol.

Bergamot verlaagt cholesterol op natuurlijke wijze

23-09-2016

Bergamot, het best bekend voor de kenmerkende smaak die de vrucht aan Earl Grey thee geeft, verlaagt cholesterol natuurlijk en veilig. Klinische studies hebben aangetoond dat gebruik van Bergamot concentraat (BPF) de hoeveelheid slecht LDL cholesterol en triglyceriden in het bloed verlaagt, terwijl het het gehalte aan goed en gezond HDL cholesterol verhoogd.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 13