Over Vitamineman

VitamineMan is een werknaam van BergaMet Nederland BV. Bij VitamineMan vindt u voedingssupplementen die met de grootst mogelijke zorg zijn samengesteld en gefabriceerd in een gecontroleerde omgeving.

Vitamineman verdiept zich in klinische onderzoeken en biedt haar klanten alleen de beste kwaliteit en de best werkende varianten. Haar klanten hoeven zich dus nooit zorgen te maken of er beter werkende producten in de markt zijn.

Verzending binnen 24 uur

VitamineMan heeft geen fysieke winkel maar levert alles bij u aan huis. Alle bestellingen die bij VitamineMan binnenkomen worden binnen 24 uur verzonden. Behalve als dat echt absoluut onmogelijk is. Omdat de posterij gesloten is in verband met nationale feestdagen bijvoorbeeld.

Bedrijfsgegevens

VitamineMan staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als BergaMet Nederland BV onder nummer 63444674 met vestigingsnr. 000032360517. Het BTW nummer is NL855238793B01.

VitamineMan - BergaMet Nederland BV.

Correspondentieadres

Noordeinde 86A
1121AG - Landsmeer
Noord-Holland - Nederland
+31 (0)6 19 20 84 05

Bankrekeningnummer

Wilt u geld overmaken naar de bankrekening van VitamineMan, dan kunt u dat doen naar rekeningnummer NL42KNAB0731931661 t.n.v. BergaMet Nederland BV.

Vragen en opmerkingen

Heeft u een vraag, of wilt u iets melden, dan hoort VitamineMan dat graag van u. Als u op de knop hieronder klikt komt u op een pagina met telefoonnummer en contactformulier. U mag bellen of schrijven. Wat uw keuze ook is, VitamineMan is altijd blij om van u te horen.

 

Producten van VitamineMan zijn gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit.

Voedingssupplementen van VitamineMan

Heeft u vragen? Laat het ons weten. Bij VitamineMan kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies!

 

Een voedingssupplement is geen geneesmiddel en is niet bedoeld om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. Wijzig medicijngebruik uitsluitend in overleg met uw arts.

 

CONTACT OPNEMEN MET VITAMINEMAN