Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Rhodiola Rosea (Rozewortel)

Verhoogt energie - kracht en mentale capaciteit. Verbetert concentratie en geheugen.

Rhodiola Rosea wordt veel gebruikt voor het verhogen van mentale en fysieke energie en uithoudingsvermogen. Rhodiola verhoogt focus en concentratie en verbetert het libido en seksuele prestaties.

Rhodiola geeft een rielext heldere opkikker. Rhodiola is een adaptogeen. Adaptogenen helpen het lichaam beter om te gaan met vermoeidheid en mentale uitdagingen.

Rhodiola zet u op scherp

Rhodiola wordt vooral ingezet bij zware lichamelijke of geestelijke inspanning en is behulpzaam bij de mentale focus en concentratie. Steeds meer mensen verkiezen Rhodiola boven koffie of een energiedrankje om hun dag op te fleuren. Rhodiola zet u op scherp, maar u ervaart bij gebruik niet het nerveuze gevoel van teveel cafeïne.

Met zorg geteelde Tibetaanse Rhodiola

Onze Rhodiola wordt onder natuurzuivere omstandigheden biologisch gekweekt op een boerderij in Tibet. Deze prachtige en natuurlijke Rhodiola heeft enkele van de beste resultaten laten noteren in wetenschappelijke onderzoeken.

Bevat alle actieve Rosavine bestanddelen

Tibetaanse Rhodiola Rosea capsules van 88Herbs zijn 200 milligram sterk en bevatten ten minste 3,5% Rosavinen & 2.5% Salidroside. De twee belangrijkste actieve ingrediënten in Rhodiola. Hoewel er talloze soorten Rhodiola zijn, bevat alleen Rhodiola Rosea alle actieve Rosavine bestanddelen.

Veel merken bevatten weinig actieve bestanddelen of ze bevatten alleen Rosavinen maar geen of weinig Salidroside. Kijk uit wat u koopt.

Topkwaliteit zonder toegevoegde stoffen

Rhodiola Rosea capsules van 88Herbs bevatten absoluut GEEN vulstoffen, GEEN antiklontermiddelen, GEEN dierlijke producten zoals gelatine en GEEN allergene materialen.

Soort capsule
Vegetarisch (houtpulp) Veggie Cap.
Werkzame bestanddelen per capsule
Tibetaanse Rhodiola 200 mg.
Rosavins 3 %
Salidrosides 2.5 %

Gebruiksaanwijzing

Een tot drie maal daags een capsule met ruim water innemen.

Allergeneninformatie

Rhodiola Rosea bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschrift

Rhodiola Rosea in de originele pot bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Gebruik Rhodiola Rosea niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Rhodiola Rosea mag niet gebruikt worden in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden zoals antidepressiva. Hoe het product wordt ervaren is per persoon verschillend.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


The 88Herbs brand is entirely owned by BB&G HEALTH CORP. An all-Canadian Premium Health Corporation.

Member of Health Canada. Manufactured in a pristine Canadian GMP facility.


Rhodiola Rosea Bestellen

Voor verhoogde focus, energie en (mentale)prestaties

Bestel hier uw Rhodiola Rosea. 1 pot Rhodiola bevat 90 vegetarische Rhodiola Rosea capsules met 200 mg Rhodiola Rosea.

 • 2 of meer € 24,47
 • 3 of meer € 23,11
 • 5 of meer € 21,75

Soort capsule
Vegetarisch Veggie Cap.
Per capsule
Arctic Root 200 mg.
Rosavins 3 %
Salidrosides 2.5 %
 • 5
  80%
 • 4
  20%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Beoordelingen over Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

Aantal beoordelingen (5)

Klik hier om een ​​beoordeling te schrijven


Rhodiola Rosea kopen bij VitamineMan

Rhodiola Rosea bestellen bij VitamineMan

Rhodiola is een kruid met een adaptogene werking. Rhodiola zorgt voor balans in het lichaam en zorgt ervoor dat het lichaam zich aan kan passen aan extreme situaties.

De herkomst van Rhodiola Rosea

Rhodiola bestellen. Tegen vermoeidheid en lusteloosheidHet kruid Rhodiola Rosea groeit op grote hoogten in de arctische gebieden van Europa en Azië. De wortel ervan wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde in Rusland en de Scandinavische landen. Onderzoeken naar toepassingen van Rhodiola Rosea zijn verschenen in de wetenschappelijke literatuur van Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, de Sovjetunie en IJsland. Rhodiola Rosea wordt heel veel gebruikt als een remedie tegen stress, vermoeidheid, slechte concentratie en gebrek aan focus. Verondersteld wordt dat Rhodiola werknemers productiever en socialer maakt.

Verhoogt de lichamelijke en geestelijke weerstand

Rhodiola kan zorgen voor verbetering van de geestelijke weerstand en lichamelijke weerstand. Rhodiola bevat veel antioxidanten wat het lichaam en uw weerstand ten goede komt.

Waar is Rhodiola goed voor?

Rhodiola Rosea is een opmerkelijk kruid met een brede en gevarieerde gebruiksgeschiedenis. Men denkt dat het het zenuwstelsel versterkt, zwaarmoedigheid bestrijdt, de immuniteit verbetert, het vermogen tot beweging verhoogt, het geheugen verbetert en het energieniveau verbetert. Het is al lang bekend als een krachtig adaptogeen. Adaptogenen zijn stoffen die de algehele weerstand van het lichaam verhogen en helpen om lichaamsfuncties te normaliseren.

Rhodiola is ideaal voor sporters

Van Rhodiola Rosea is aangetoond dat het de hersteltijd van spieren verkort na langdurige trainingen. Rhodiola Rosea-extract verhoogt het niveau van enzymen, RNA en eiwitten die belangrijk zijn voor spierherstel na volledige inspanning. Het stimuleert ook de spierkracht-status, glycogeensynthese in spieren en lever en spier eiwitsynthese.

Is Rhodiola veilig om te gebruiken?

Rhodiola is een veilig supplement als het wordt ingenomen in de aanbevolen dosering. Zoals met elk supplement is het raadzaam om uw arts te raadplegen indien u onder behandeling staat van een arts.

Rhodiola kopen voor kracht en vitaliteit

Op dit moment bruist de media over de gezondheidsvoordelen van Pure Rhodiola Rosea. De wetenschap is fascinerend, Rhodiola Rosea biedt krachtige voordelen voor de gezondheid, zonder bijwerkingen.

Rhodiola online bestellen

Rhodiola bestellen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Rhodiola online kopen

Rhodiola kopen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Meer informatie over Rhodiola

Meer informatie over Rhodiola leest u op de productpagina

Steekwoorden: Rhodiola supplement - Rhodiola rosea kopen - Kracht supplement - Adaptogeen supplement - Uithoudingsvermogen supplement

Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

 • Merk: 88Herbs
 • Model: 88Herbs-Rhodiola-Rosea-90
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 27,20

 • Excl. BTW: € 24,95

 • 2 of meer € 24,47
 • 3 of meer € 23,11
 • 5 of meer € 21,75

Gerelateerde producten

Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

KSM-66® Ashwagandha. Topkwaliteit Ashwagandha voor geestelijke veerkracht en lichamelijke vitaliteit. Ashwagandha (Indiase Ginseng) is een adaptogeen. Adaptogenen ondersteunen het aanpassin..

€ 22,25 Excl. BTW: € 20,41

Zen+ Natuurlijke Rustgever. Ontspannend en Kalmerend. 30 Vcaps.

Zen+ Natuurlijke Rustgever. Ontspannend en Kalmerend. 30 Vcaps.

Snelwerkende stemmingsverbeteraar. De natuurlijke oplossing voor een aangename gemoedstoestand. Zen+ zorgt voor een aangenaam en ontspannen gevoel, verbetert het humeur en geeft rust. Voel ..

€ 23,15 Excl. BTW: € 21,24

L-Theanine 60 Vegetarische capsules van 300 mg extra sterk

L-Theanine 60 Vegetarische capsules van 300 mg extra sterk

L-Theanine capsules van VitamineMan. L-Theanine gewonnen uit groene thee. L-Theanine geeft een heerlijk rustig en ontspannen gevoel. L-Theanine wordt gewonnen uit groene thee er word..

€ 14,95 Excl. BTW: € 13,72

5-HTP 120 mg 60 Veggie caps

5-HTP 120 mg 60 Veggie caps

Lekker in je vel zitten met 5-HTP. 5-HTP is een natuurlijke stof die gewonnen wordt uit de West-Afrikaanse struik Griffonia Simplicifolia. 5-HTP wint de laatste jaren als natuurlijke st..

€ 15,35 Excl. BTW: € 14,08

Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

Co-enzym Q10 -100mg. Bron van Energie voor de Spieren. 60 Softgels.

Co-enzym Q10 Softgels. Co-enzym Q10 is een antioxidant betrokken bij de productie van energie in spieren. Veel sporters en mensen die fysiek zwaar werk verrichten gebruiken Q10 als natuurl..

€ 14,35 Excl. BTW: € 13,17

L-Theanine geeft Rust. Verhoogt Focus en Concentratie. 60 Vcaps.

L-Theanine geeft Rust. Verhoogt Focus en Concentratie. 60 Vcaps.

L-Theanine capsules van Pure Theanine. L-Theanine geeft rust en draagt bij aan betere concentratie en focus. L-Theanine geeft een heerlijk rustig en ontspannen gevoel en verbetert de slaap...

€ 20,10 Excl. BTW: € 18,44

VitamineMan: 88Herbs, Rhodiola Kopen, Rhodiola Bestellen, Rhodiola Rosea Kopen, Rodiola Rosea Bestellen, Rhodiola Supplement, Uithoudingsvermogen Supplement, Concentratie Verhogende Middelen, Concentratie Verhogen Supplement

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Recent bekeken producten

Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

Rhodiola Rosea. Voor verhoogde Focus en Prestaties. 90 Vcaps.

Rhodiola Rosea (Rozewortel) Verhoogt energie - kracht en mentale capaciteit. Verbetert concentratie en geheugen. Rhodiola Rosea wordt veel gebruikt voor het verhogen van mentale en fysieke..

€ 27,20 Ex Tax: € 24,95