Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Uitstekende Service
Snel thuisbezorgd

VITAMINEMAN BEZORGT IN HEEL EUROPA...

De hoogste kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen!

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Jennie

  • Review toegevoegd: 07-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik gebruik het nu enige tijd na jarenlang slaapproblemen. Het is het enige wat bij mij werkt wat niet chemisch is . Het werkt heerlijk ontspannend en niet verslavend.

Geeske Visser

  • Review toegevoegd: 01-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ben erg blij met SleepX. Na jarenlange slaapproblemen nu weer snel in slaap en fit wakker. Heb het 2 maanden continu gebruikt om evt. tekorten aan te vullen. Gebruik het nu als 'k denk/voel het even nodig te hebben.

De Meulemeester Isabelle

  • Review toegevoegd: 11-01-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Super! Je ontspant ervan en valt zo makkelijker in slaap. 'S Morgens voel ik mij ook beter uitgeslapen.

Raymond Vos

  • Review toegevoegd: 13-04-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Als je ze vroeg neemt dan wordt je er hartstikke rielext van haha :) Ik slaap er goed op. Lekker hoor. Blij dat ik een biologisch slaapmiddel heb kunnen vinden dat werkt. Geloof er normaalgesproken niet zo in, maarja, meemaken is geloven, dus wat Sleep-X betreft.... Zeker een aanrader.

Anneloes Waagmeester

  • Review toegevoegd: 13-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Slaap er goed van. Prijs is ok.

Jan Werrebrouck

  • Review toegevoegd: 09-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Het is niet zo dat ik er als een blok beton van in slaap viel maar ik werd er wel erg ontspannen van en heb voor het eerst sinds tijden weer eens een paar dagen heerlijk doorgeslapen.

Eva

  • Review toegevoegd: 06-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik slaap er een stuk beter door.

Andrew Everaerts

  • Review toegevoegd: 09-01-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Eerste indruk is goed. Lange termijn weet ik nog niet. Daar kom ik nog op terug.

Patrick Joncker

  • Review toegevoegd: 05-01-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

De volgende dag heb ik het pakketje ontvangen. Ik heb het nu 3 dagen (nachten) geprobeerd en ben er tevreden over. Je wordt er ook heel rielext van.

Robert van Lingen

  • Review toegevoegd: 01-01-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik kan vaak niet in slaap komen en lig regelmatig de halve nacht wakker. Wil niet aan de chemische slaapmiddelen. Heb gezien wat het met mijn partner heeft gedaan. Niet leuk. Eerste ervaring met Sleepx is goed. Blij dat ik een natuurlijk slaapmiddel heb gevonden dat helpt. Dat wakker liggen wordt je ook gek van. Hoop dat het blijft helpen maar daar kan ik nog niets over zeggen. Kom er later op terug.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 12

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Lopende Acties en Kortingen bij VitamineMan

CHOLESTEROL CONTROL | CONCENTRATIE EN GEHEUGEN | CURCUMINES | HUID - HAAR EN NAGELS | ONTSPANNING | PROBIOTICA | SLAAPHULP | STEMMING - HUMEUR