Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Uitstekende Service
Snel thuisbezorgd

VITAMINEMAN BEZORGT IN HEEL EUROPA...

De hoogste kwaliteit natuurlijke voedingssupplementen!

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Diederik Donier

  • Review toegevoegd: 24-05-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Snelle levering en goed verpakt. Tweede bestelling nu. Zeer tevreden over de Curcumine capsules van vitamineman.

Alle beoordelingen

  • Levering bestelling :
    (5)
  • Overzicht website :
    (5)
  • Afrekenproces :
    (5)
  • Tevredenheid :
    (5)

Galina Gorbach

  • Review toegevoegd: 02-04-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Goede producten en zeer snelle levering!

Karin hendriks van til

  • Review toegevoegd: 30-01-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

De curcuma is echt een toppertje en echt levensverbeterend ! Zeer goede kwaliteit en dat is heel belangrijk met kurkuma want er wordt heel veel nep aangeboden op internet dus je moet heel goed opletten wat je koopt. De vitamine man heeft hele echte goede producten ! We hebben nu Ashwagandha en kurkuma van hun en gaan zeker meer suplementen van Herbs bestellen. Zeker een vijf sterren waard ook de service en levering !

Pierre Heylen

  • Review toegevoegd: 03-07-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Heel goede en snelle afhandeling. Spijtig dat de verzendingskosten heel zwaar doorwegen op de totaalprijs.

Ada van der Plaat

  • Review toegevoegd: 27-11-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Bestelling ging snel en zorgvuldig. Resultaat kan ik nog niet geven.

Carl Simons

  • Review toegevoegd: 22-11-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Sabinsa is gewoon een goed merk bioperine. C3 standaard dus gewoon goed. Staat er om bekend. En de prijs is right! Pakketje was volgende dag al geleverd, dus tevreden klant.

Beate Faassen

  • Review toegevoegd: 29-10-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Sinds een paar maanden neem ik elke dag curcumine i.v.m. ***. Vingers zijn een stuk minder dik en nu merk ik ook dat dat mijn *** weg beginnen te trekken. We gaan het zien!!!...*

* Deze review bevat medische claims over de werking van het product en mag vanwege de NL wetgeving over voedingssupplementen niet in zijn geheel geplaatst worden.

Bruce Chesnol

  • Review toegevoegd: 19-10-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Goede curcumine voor een lage prijs als ik het zo eens vergelijk. Snelle levering met track & trace.

Diederik Stapel

  • Review toegevoegd: 12-10-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Curcumine gekocht omdat ik *** heb door ***. Pakketje was er de volgende dag al...*

* Deze review bevat medische claims over de werking van het product en mag vanwege de NL wetgeving over voedingssupplementen niet in zijn geheel geplaatst worden.

Willemijn Bos

  • Review toegevoegd: 08-08-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Een heel goede kwaliteit Curcumine waar ik erg content mee ben. Altijd snel geleverd. En met Bioperine :)

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Lopende Acties en Kortingen bij VitamineMan

CHOLESTEROL CONTROL | CONCENTRATIE EN GEHEUGEN | CURCUMINES | HUID - HAAR EN NAGELS | ONTSPANNING | PROBIOTICA | SLAAPHULP | STEMMING - HUMEUR