Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Sabinsa LactoSpore® (MTCC 5856) Probiotica Bacillus Coagulans.

De beste en meest werkzame vorm van Probiotica - 2 Miljard CFU per capsule.

Probiotica zijn levende bacteriën die een positief effect op de gezondheid hebben. Dit komt doordat de goede bacteriën in Probiotica zorgen voor een goede darmflora, wat weer is van belang is voor de spijsvertering, stoelgang en het immuunsysteem.

Sabinsa LactoSpore® (MTCC 5856) Probiotica Bacillus Coagulans. De beste en meest werkzame vorm van Probiotica - 2 Billioen CFU per capsule.

LactoSpore® Bacillus Coagulans biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van conventionele Probiotica. Bacillus Coagulans is op drie vlakken superieur aan andere Probiotica.

 1. Overleven
 2. Koloniseren / vermenigvuldigen in de darm
 3. Produceren van lactisch zuur

Meer voordelen van LactoSpore®

 • Sporenvormend
 • Produceert alleen L (+) Melkzuur
 • Produceert Bacteriocin
 • Kamertemperatuur stabiel

De meeste probiotica sterven voordat ze in de darmen komen. Bacillus Coagulans overleeft de weg naar de darm en gedijt in de darm. Bacillus Coagulans is het enige sporenvormende probioticum op de markt! Bacillus Coagulans ondersteunt de darmflora door bij te dragen aan een verschuiving in het intestinale milieu. De darmflora verbetert doordat overgroei van ziekmakende bacteriën wordt tegengegaan.

Overleeft blootstelling aan zuur en gal

Veel Probiotische bacteriën in producten van mindere kwaliteit zijn dood wanneer ze in ons spijsverteringsstelsel aankomen en hebben daarom geen kans om te koloniseren. De Bacillus Coagulans overleeft niet alleen de blootstelling aan zuur en gal in ons spijsverteringsstelsel, maar het doet dit ook nog eens in zeer grote aantallen.

Wetenschap

Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar Bacillus Coagulans gedaan. Er is aangetoond dat Bacillus Coagulans (LactoSpore®  Whole Cell MTCC 5856) helpt bij Prikkelbare Darmsyndroom, (IBS), symptomen zoals buikpijn, diarree, opgeblazen gevoel, winderigheid en constipatie.

Per capsule
Probiotica LactoSpore® (MTCC 5856) Probiotica Bacillus Coagulans
Sterkte Twee Miljard CFU (Colony Forming Units)

Sabinsa Probiotica LactoSpore® Bacillus Coagulans van 88Herbs is nu te koop bij VitamineMan in kleine makkelijk te slikken vegetarische capsules.

Gebruiksaanwijzing

1 x daags een capsule innemen met een ruime hoeveelheid water. Als u antibiotica gebruikt 2 uur voor of 2 uur na het nemen van de antibiotica innemen.

Allergeneninformatie

Probiotica Bacillus Coagulans capsules bevatten geen allergenen en zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschrift

Probiotica Bacillus Coagulans capsules in de originele pot bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Als u een aandoening aan het immuunsysteem heeft (bijv. aids, lymfoom) of als u een langdurige behandeling met corticosteroïden ondergaat, mag u dit product niet gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

LactoSpore® is een geregistreerd handelsmerk van Sabinsa Corporation.

Probiotica Lactospore capsules bestellen

Voor een betere spijsvertering en een sterker immuunsysteem

Bestel hier uw Probiotica. 1 pot Probiotica Bacillus Coagulans bevat 60 vegetarische Probiotica capsules met 2 Miljard CFU per capsule.

 • 2 of meer € 20,91
 • 3 of meer € 19,74
 • 5 of meer € 18,58

Per capsule
Probiotica Lactospore® (MTCC 5856) Probiotica Bacillus Coagulans.
Sterkte Twee Miljard CFU
Toegevoegd
Hypromellose
Maltodextrine
Microkristallijne cellulose
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Beoordelingen over Probiotica Lactospore® (MTCC 5856) Bacillus Coagulans. 60 Vcaps.

Aantal beoordelingen (2)

Klik hier om een ​​beoordeling te schrijven


Sabinsa Probiotica kopen

Sabinsa Probiotica LactoSpore® bestellen bij VitamineMan

Sabinsa LactoSpore® Probiotica Bacillus Coagulans is een probiotisch preparaat dat L (+) melkzuurproducerend microbieel preparaat van Bacillus coagulans (MTCC 5856) bevat. De rol van melkzuurbacteriën in de gastro-intestinale micro-ecologie is uitgebreid onderzocht. Het is algemeen bekend dat deze bacteriën de groei van slechte micro-organismen voorkomen.

Gewone yoghurt en kwark bevatten ook melkzuurbacteriën. Deze bacteriën overleven het maagzuur niet en behoren daarom niet tot de probiotica.

Probiotica Bacillus Coagulans voor een gezonde darmflora

Sabinsa's LactoSpore® is een probiotisch supplement dat kan helpen de algehele gezondheid en een evenwichtige microbiota-populatie van de darm te bewerkstelligen.

De darmflora kan veranderen door bijvoorbeeld ziekte, een infectie of een behandeling met medicijnen zoals antibiotica. Antibiotica doden namelijk niet alleen schadelijke bacteriën, maar ook de nuttige bacteriën uit de darmflora. Hierdoor raakt de darmflora verstoord en ontstaan er lege plekken op de darmwand. De schadelijke darmbacteriën krijgen daardoor de kans om zich te vermenigvuldigen. Wanneer deze schadelijke bacteriën de overhand krijgen, kunnen we klachten krijgen of ziek worden.

Laat positieve en significante resultaten zien

Sabinsa's houdbare LactoSpore-probioticum is uitgebreid onderzocht in de 20 jaar sinds het werd geïntroduceerd en recent zijn verschillende nieuwe onderzoeken, waaronder klinische studies, gepubliceerd. De onderzochte gebieden omvatten veiligheid en verdraagbaarheid, houdbaarheidsstabiliteit, genetische en fenotypische stabiliteit en anti-diarree-activiteit, allemaal met positieve en significante resultaten.

Probiotica Bacillus Coagulans voor een gezonde darmflora

Sporevormende probiotica, zoals Bacillus coagulans, zijn dusdanig stabiel dat ze ook de warmte van het tabletteerproces overleven, wat normale probiotica niet of nauwelijks kunnen. Om deze reden is het nu mogelijk om probiotica in tabletvorm te produceren. Het kan ook ongekoeld bewaard worden. Maart 2017 verkreeg Sabinsa een patent in de VS voor haar ongekoeld houdbare probioticum Lactospore (Bacillus Coagulans stam MTCC5856) voor gebruik bij de behandeling van prikkelbare darmsyndroom.

Unieke eigenschappen Probiotica Bacillus Coagulans

Probiotica Bacillus Coagulans beschikt over een aantal unieke eigenschappen. De bacteriën zijn omringd met een spore-achtige eiwitmantel die hen beschermt tegen de inwerking van zure maagsappen. Hierdoor bereiken ze makkelijker de dunne darm alwaar ontkieming plaatsvindt.

Probiotica kopen voor een gezonde darmflora

De gezonde bacteriën in deze probiotica kunnen uw darmen in balans brengen. Gezonde darmen hebben veel invloed op de algehele gezondheid van de mens.

Probiotica Bacillus Coagulans online bestellen

Probiotica Bacillus Coagulans online bestellen

Probiotica Bacillus Coagulans online kopen

Probiotica Bacillus Coagulans kopen doet u eenvoudig online

Meer informatie over Probiotica Bacillus Coagulans

Meer informatie over Probiotica Bacillus Coagulans

Probiotica Lactospore® (MTCC 5856) Bacillus Coagulans. 60 Vcaps.

 • Merk: 88Herbs
 • Model: 88Herbs-Probiotica-60
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 23,24

 • Excl. BTW: € 21,32

 • 2 of meer € 20,91
 • 3 of meer € 19,74
 • 5 of meer € 18,58

Gerelateerde producten

GO Plus - Voor Meer Energie, Meer Uithoudingsvermogen en Verbeterde Focus. 60 Vcaps.

GO Plus - Voor Meer Energie, Meer Uithoudingsvermogen en Verbeterde Focus. 60 Vcaps.

GO+ van 88Herbs. Energie Supplement voor Meer Energie, Meer Uithoudingsvermogen en Verbeterde Focus.. Go+ van 88Herbs bevat een krachtige mix van Caffeïne, L-Theanine en Tibetaanse Rhodiola ..

€ 23,60 Excl. BTW: € 21,65

Ashwagandha KSM-66® . Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

Ashwagandha KSM-66® . Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

KSM-66® Ashwagandha. Topkwaliteit Ashwagandha voor geestelijke veerkracht en lichamelijke vitaliteit. Ashwagandha (Indiase Ginseng) is een adaptogeen. Adaptogenen ondersteunen het aanpassing..

€ 22,25 Excl. BTW: € 20,41

Zen+ | Rustgevend en Stemmingsverbeterend. 30 Vcaps.

Zen+ | Rustgevend en Stemmingsverbeterend. 30 Vcaps.

Snelwerkende stemmingsverbeteraar. De natuurlijke oplossing voor een aangename gemoedstoestand. Zen+ zorgt voor een aangenaam en ontspannen gevoel, verbetert het humeur en geeft rust. Voel u..

€ 23,15 Excl. BTW: € 21,24

5-HTP 100mg. Positief Humeur. Serotonine Booster. 60 Vcaps.

5-HTP 100mg. Positief Humeur. Serotonine Booster. 60 Vcaps.

Lekker in je vel zitten met 5-HTP. Stemmingsverbeteraar voor een aangename gemoedstoestand en betere slaap. 5-HTP is een natuurlijk stemmingsverbeterend middel. Het is de voorloper van de n..

€ 21,95 Excl. BTW: € 20,14

Magnesium Bisglycinaat 88. Zenuwsterkend en Rustgevend. 90 Vcaps.

Magnesium Bisglycinaat 88. Zenuwsterkend en Rustgevend. 90 Vcaps.

Magnesium Bisglycinaat van 88Herbs. Het meest Effectieve en best opneembare Magnesium Supplement. Ondersteunt de spierfunctie en het zenuwstelsel. Magnesium Bisglycinaat heeft een zenuwsterk..

€ 19,49 Excl. BTW: € 17,88

Sleep-X - Krachtige Slaapformule op basis van Kruiden. 30 Vcaps.

Sleep-X - Krachtige Slaapformule op basis van Kruiden. 30 Vcaps.

SLEEP-X Natuurlijk Slaapmiddel. Vrij verkrijgbaar slaapmiddel op basis van krachtige kruiden en aminozuren. Geniet van een heerlijke nachtrust met Sleep-X. Een krachtig natuurlijk slaapmidde..

€ 23,15 Excl. BTW: € 21,24

VitamineMan: 88Herbs, Sabinsa Probiotica Lactospore®, Vegetarisch, Lactospore® (Mtcc 5856) Probiotica, Probiotica Bacillus Coagulans, Probiotica Bestellen Online, Probiotica Kopen Online, Natuurlijke Probiotica Kopen, Probiotica Online Bestellen Probiotica Online Kopen, Lactospore® Probiotica Bacillus Coagulans, Probiotica Capsules Kopen

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Recent bekeken producten

Probiotica Lactospore® (MTCC 5856) Bacillus Coagulans. 60 Vcaps.

Probiotica Lactospore® (MTCC 5856) Bacillus Coagulans. 60 Vcaps.

Sabinsa LactoSpore® (MTCC 5856) Probiotica Bacillus Coagulans. De beste en meest werkzame vorm van Probiotica - 2 Miljard CFU per capsule. Probiotica zijn levende bacteriën die een posi..

€ 23,24 Ex Tax: € 21,32