Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

KSM-66® Ashwagandha.

Topkwaliteit Ashwagandha voor geestelijke veerkracht en lichamelijke vitaliteit.

Ashwagandha (Indiase Ginseng) is een adaptogeen. Adaptogenen ondersteunen het aanpassings vermogen van de mens aan allerlei veranderende omstandigheden.

Ashwagandha (Withania Somnifera) is een kruid dat wordt gebruikt in de Ayurveda, de traditionele geneeskunde van Indië. Ashwagandha brengt fysiologische processen in het menselijk lichaam in harmonie.

Omdat Ashwagandha een adaptogeen is, kan het een rustgevend middel zijn dat bijdraagt aan een ontspannen en positief gevoel, maar ook kracht en energie geven en prestatie verhogend werken. Ideaal voor atleten, denksporters, studenten en mensen met een veeleisende baan.

Ashwagandha staat wereldwijd bekend om haar werking op het libido bij zowel mannen als vrouwen.

KSM-66® Ashwagandha

KSM-66® is een Ashwagandha-extract gemaakt door Ixoreal Biomed. KSM-66® Ashwagandha wordt gemaakt via een proces waar meer dan 10 jaar onderzoek, ontwikkeling en verfijning aan voorafging. KSM-66® Ashwagandha is vervaardigd in een ISO 9001: 2008- en GMP-gecertificeerde ultramoderne cleanroom faciliteit, conform WHO-cGMP en US-FDA-normen.

Wij verkopen uitsluitend de originele KSM-66® Ashwagandha, gemaakt van GMO (Genetically Modified Organism) vrije Ashwagandha wortel. KSM-66® Ashwagandha is natuurzuivere Ashwaghandha van absolute topkwaliteit, gestandaardiseerd met 5% withanolide.

De nieuwste generatie Ashwagandha

KSM-66® is de nieuwste generatie Ashwagandha. KSM-66® wordt gewonnen met behulp van water in plaats van agressieve chemische oplosmiddelen. Het is de meest indrukwekkende vorm van Ashwagandha in klinisch wetenschappelijke onderzoeken.

Topkwaliteit zonder toegevoegde stoffen

Er zijn grote verschillen in kwaliteit en prijs van Ashwagandha supplementen. Goedkopere varianten bevatten vaak extra toegevoegde stoffen of zijn gemaakt van goedkope capsules. Het percentage withanoliden (werkzame stoffen) in verschillende merken Ashwaghandha kan sterk verschillen.

KSM-66® Ashwagandha is zuivere Ashwaghandha van de allerhoogste kwaliteit in een capsule gemaakt van houtpulp.

KSM-66® Ashwagandha capsules bevatten absoluut GEEN vulstoffen, GEEN antiklontermiddelen, GEEN dierlijke producten zoals gelatine en GEEN allergene materialen.

Soort capsule
Vegetarisch (houtpulp) Veggie Cap.
Werkzame bestanddelen per capsule
Ashwagandha 300 mg.
Withanolide 5 %

Gebruiksaanwijzing

1 tot 2 x daags een capsule innemen met een ruime hoeveelheid water.

Allergeneninformatie

KSM-66® Ashwagandha bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschrift

KSM-66® Ashwagandha in de originele pot bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Gebruik KSM-66® Ashwagandha niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.


The 88Herbs brand is entirely owned by BB&G HEALTH CORP. An all-Canadian Premium Health Corporation.

Member of Health Canada. Manufactured in a pristine Canadian GMP facility.


Ashwagandha Bestellen

Indiase Ginseng capsules voor Kracht en Vitaliteit

Bestel hier uw Ashwagandha. 1 pot KSM-66® Ashwagandha bevat 60 vegetarische Ashwagandha capsules met 300 milligram zuivere Ashwagandha per capsule.

 • 2 of meer € 20,00
 • 3 of meer € 18,89
 • 5 of meer € 17,78

Soort capsule
Vegetarisch Veggie Cap.
Per capsule
Ashwagandha 300 mg.
Withanolide 5 %
 • 5
  100%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Beoordelingen over Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

Aantal beoordelingen (5)

Klik hier om een ​​beoordeling te schrijven


Ashwagandha aanbieding.

Ashwagandha kopen bij VitamineMan

Ashwagandha bestellen bij VitamineMan

Ashwagandha, ook bekend als Indiase ginseng biedt een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Ashwagandha wordt al duizenden jaren gebruikt in heilzame tradities zoals Ayurveda, Unani en Siddha.

Een belangrijk kruid binnen de Ayurvedische geneeskunde

Ashwagandha kopen bij VitamineManAshwagandha (Withania Somnifera of Winterkers) is een belangrijk kruid binnen de Ayurvedische geneeskunde. Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. Medische onderzoekers hebben Ashwagandha jarenlang met grote belangstelling bestudeerd en hebben meer dan 200 studies afgerond over de genezende voordelen van deze unieke plant. Ashwagandha is één van de weinige adaptogene kruiden die ook in een fase van lichamelijke uitputting kan worden genomen.

Ashwagandha brengt lichaam en geest in balans

Ashwagandha is een adaptogeen. Adaptogenen ondersteunen het aanpassingsvermogen van de mens aan allerlei veranderende omstandigheden. Of u lusteloos bent of hyperactief, Ashwagandha kan uw lichaam en geest weer in balans brengen. Het is een zeer effectieve remedie tegen lusteloosheid, angst en stress.

Ashwagandha vermindert spanning overbelasting

Onze moderne levensstijl resulteert in een toename van geestelijke overbelasting die de meesten van ons niet aankunnen. Ashwagandha-extract bevat sterke anti-stress eigenschappen. Traditioneel werd Ashwagandha toegediend om een ​​rustgevende, kalmerende uitwerking op een persoon te bewerkstelligen.

Ashwagandha is nuttig gebleken bij het verbeteren van de spierkracht van de onderste ledematen en helpt bij het herstellen van zwakte. Het heeft ook een positieve invloed op de neuromusculaire coördinatie.

Gestandaardiseerd met maar liefst 5% withanolide

Onze KSM-66® Ashwagandha is gemaakt van 100% biologische Ashwagandha wortel en is gestandaardiseerd met maar liefst 5% withanolide! De capsules bevatten per vegetarische capsule 300 milligram Ashwagandha. KSM-66 is momenteel het best onderzochte Ashwagandha extract op de markt. En de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek zijn zeer positief.

Dosering van KSM-66® Ashwagandha

Een typische dosering Ashwaghandha is 1 tot 2 x daags een capsule. U kunt de Ashwaghandha capsules innemen met een ruime hoeveelheid water. Luister naar uw lichaam en begin altijd met de laagst aanbevolen dosis. Verspreid de inname van de Ashwaghandha capsules gelijkmatig over de dag.

Ashwagandha biedt vele gezondheidsvoordelen

Ashwagandha is een populair voedingssupplement dat vele voordelen voor de gezondheid heeft. Het gebruik van Ashwagandha is veilig hou u aan de voorgeschreven dosering. Meer slikken werkt niet beter.

Ashwaghandha kopen voor balans in lichaam en geest

Ashwagandha geeft energie en wordt veel gebruikt bij rusteloosheid en stress. Het helpt het lichaam te balanceren en is daarmee ook goed voor de gemoedstoestand. Daarnaast heeft het ook een positieve invloed op het hart. Ashwagandha is verkrijgbaar in de webwinkel van VitamineMan in handige makkelijk te slikken capsules.

Ashwagandha online bestellen

Ashwaghandha bestellen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Ashwagandha online kopen

Ashwaghandha kopen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Meer informatie over Ashwagandha

Meer informatie over Ashwaghandha leest u op de productpagina

Koop voordelig uw Ashwagandha bij VitamineMan. Altijd een goede prijs en altijd Multipack kortingen tot 20% op uw bestelling.

Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

 • Merk: 88Herbs
 • Model: 88Herbs-Ashwagandha-60
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 22,25

 • Excl. BTW: € 20,41

 • 2 of meer € 20,00
 • 3 of meer € 18,89
 • 5 of meer € 17,78

Gerelateerde producten

L-Theanine geeft Rust. Verhoogt Focus en Concentratie. 60 Vcaps.

L-Theanine geeft Rust. Verhoogt Focus en Concentratie. 60 Vcaps.

L-Theanine capsules van Pure Theanine. L-Theanine geeft rust en draagt bij aan betere concentratie en focus. L-Theanine geeft een heerlijk rustig en ontspannen gevoel en verbetert de slaap...

€ 20,10 Excl. BTW: € 18,44

Zen+ Natuurlijke Rustgever. Ontspannend en Kalmerend. 30 Vcaps.

Zen+ Natuurlijke Rustgever. Ontspannend en Kalmerend. 30 Vcaps.

Snelwerkende stemmingsverbeteraar. De natuurlijke oplossing voor een aangename gemoedstoestand. Zen+ zorgt voor een aangenaam en ontspannen gevoel, verbetert het humeur en geeft rust. Voel ..

€ 23,15 Excl. BTW: € 21,24

5-HTP 120 mg 60 Veggie caps

5-HTP 120 mg 60 Veggie caps

Lekker in je vel zitten met 5-HTP. 5-HTP is een natuurlijke stof die gewonnen wordt uit de West-Afrikaanse struik Griffonia Simplicifolia. 5-HTP wint de laatste jaren als natuurlijke st..

€ 15,35 Excl. BTW: € 14,08

L-Theanine 60 Vegetarische capsules van 300 mg extra sterk

L-Theanine 60 Vegetarische capsules van 300 mg extra sterk

L-Theanine capsules van VitamineMan. L-Theanine gewonnen uit groene thee. L-Theanine geeft een heerlijk rustig en ontspannen gevoel. L-Theanine wordt gewonnen uit groene thee er word..

€ 14,95 Excl. BTW: € 13,72

88Herbs Curcumine C3 complex - 500 mg

88Herbs Curcumine C3 complex - 500 mg

88Herbs Curcumine C3 Complex levert snel opneembare topkwaliteit curcumine als voedingssupplement. Een super antioxidant met Bioperine Curcumine C3 Complex van 88Herbs bevat het gepate..

€ 26,95 Excl. BTW: € 24,72

88Herbs Visolie EPA en DHA met extra Omega 3 - 60 capsules

88Herbs Visolie EPA en DHA met extra Omega 3 - 60 capsules

Superieure Visolie met Omega 3, EPA en DHA voor uw gezondheid DHA is goed voor het gezichtsvermogen en de hersenfunctie en de combinatie van EPA en DHA draagt bij aan de normale werking van he..

€ 19,95 Excl. BTW: € 18,30

VitamineMan: 88Herbs, KSM 66 Ashwagandha Kopen, Vegetarisch, KSM 66 Ashwagandha Capsules, KSM 66 Ashwagandha Supplement, Indiase Ginseng Kopen, Ashwagandha Withanolides, Ashwagandha Bestellen, Adaptogeen Supplement

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Recent bekeken producten

Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

Ashwagandha KSM-66®. Voor Kracht en Vitaliteit. 60 Vcaps.

KSM-66® Ashwagandha. Topkwaliteit Ashwagandha voor geestelijke veerkracht en lichamelijke vitaliteit. Ashwagandha (Indiase Ginseng) is een adaptogeen. Adaptogenen ondersteunen het aanpassin..

€ 22,25 Ex Tax: € 20,41