Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Marja K.

  • Review toegevoegd: 27-02-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Goedemorgen slik al tijdje bergamot maar nu lees ik dat je er niet mee in de zon mag als je bergamot doe is dat zo ik slik er curcumine vloeibaar bij en q10 maar toch spier**** terwijl ik me wel lekker voelt mischien 1 groenlipmossel erbij doen en 2 keer q10 ipv een keer.


Hallo Marja, leuk dat we elkaar vanochtend even telefonisch hebben gesproken. Zoals ik al verteld heb kun je gewoon in de zon met BergaMot, geen probleem. De dosis Q10 kun je verhogen naar 2 per dag, je mag er zelfs 4 per dag innemen. En probeer eens de Groenlipmossel!

Succes
VitamineMan

Gina

  • Review toegevoegd: 12-02-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Goede service en snelle levering! Ik kreeg er nog een sample van lijnzaadolie bij om uit te proberen

Stephanie

  • Review toegevoegd: 12-02-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Bij betaling liep het eerst mis. Nadien opnieuw geprobeerd tot wel 3 x en dan pas gelukt!

Marrie Verwaal

  • Review toegevoegd: 24-06-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Goed middel, cholesterol gaat omlaag, wel in combinatie met lijnzaadolie en zo weinig mogelijk verzadigde vetten!

Aaltzen

  • Review toegevoegd: 20-06-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Gebruik bergamot voor verlagen van cholesterol. Op tv gezien laatst. Weet niet of het helpt, maar was snel geleverd. Ga bergamot bpf een tijdje proberen.

Ada Brouwer

  • Review toegevoegd: 22-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik bestelde altijd BergaMet om mijn cholesterol onder controle te houden maar de prijs van dit product is toch wat gunstiger.

Bernard Haansbergen

  • Review toegevoegd: 22-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Vlotte levering. Ik had het de volgende dag al binnen. Super.

Bettine Vos

  • Review toegevoegd: 22-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Vragen keurig beantwoord door aardige dame. Het pakket werd goed verpakt en op tijd afgeleverd.

Carl Faasse

  • Review toegevoegd: 22-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Keurig geleverd. Ga het dus proberen met bergamot. Veel over gelezen op internet, dus wel vertrouwen in...*

Dewi de Jong

  • Review toegevoegd: 22-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

vrijdag besteld zaterdag ontvangen goed geregeld top

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 19

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking