Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Bianca van Burk

  • Review toegevoegd: 12-07-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Na jaren tobben van slecht slapen, veel chemische troep te slikken wat ook niet echt hielp ( en super verslavend), nu al bijna een jaar sleep-X in gebruik. Ik slaap fantastisch en word er ontzettend ontspannen van. Beter dan de troep die de huisarts je geeft, wat nog verslavend is ook. Voor mij alleen nog maar Sleep-X , en ik kan de dagen weer aan!!!!

Jennie

  • Review toegevoegd: 07-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik gebruik het nu enige tijd na jarenlang slaapproblemen. Het is het enige wat bij mij werkt wat niet chemisch is . Het werkt heerlijk ontspannend en niet verslavend.

Geeske Visser

  • Review toegevoegd: 01-03-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ben erg blij met SleepX. Na jarenlange slaapproblemen nu weer snel in slaap en fit wakker. Heb het 2 maanden continu gebruikt om evt. tekorten aan te vullen. Gebruik het nu als 'k denk/voel het even nodig te hebben.

De Meulemeester Isabelle

  • Review toegevoegd: 11-01-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Super! Je ontspant ervan en valt zo makkelijker in slaap. 'S Morgens voel ik mij ook beter uitgeslapen.

Raymond Vos

  • Review toegevoegd: 13-04-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Als je ze vroeg neemt dan wordt je er hartstikke rielext van haha :) Ik slaap er goed op. Lekker hoor. Blij dat ik een biologisch slaapmiddel heb kunnen vinden dat werkt. Geloof er normaalgesproken niet zo in, maarja, meemaken is geloven, dus wat Sleep-X betreft.... Zeker een aanrader.

Anneloes Waagmeester

  • Review toegevoegd: 13-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Slaap er goed van. Prijs is ok.

Jan Werrebrouck

  • Review toegevoegd: 09-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Het is niet zo dat ik er als een blok beton van in slaap viel maar ik werd er wel erg ontspannen van en heb voor het eerst sinds tijden weer eens een paar dagen heerlijk doorgeslapen.

Eva

  • Review toegevoegd: 06-02-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik slaap er een stuk beter door.

Andrew Everaerts

  • Review toegevoegd: 09-01-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Eerste indruk is goed. Lange termijn weet ik nog niet. Daar kom ik nog op terug.

Patrick Joncker

  • Review toegevoegd: 05-01-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

De volgende dag heb ik het pakketje ontvangen. Ik heb het nu 3 dagen (nachten) geprobeerd en ben er tevreden over. Je wordt er ook heel rielext van.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 13

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking