Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

H. Paulussen

  • Review toegevoegd: 20-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

wij zijn zeer te vrede over vitamineman, echt top. altijd alles snel in huis en perfect ingepakt.

Wim Poortvliet

  • Review toegevoegd: 10-10-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Prima producten.............

Theo Claessens

  • Review toegevoegd: 22-08-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Snelle en correcte levering, product geeft wat je ervan verwacht.

Diederik Donier

  • Review toegevoegd: 24-05-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Snelle levering en goed verpakt. Tweede bestelling nu. Zeer tevreden over de Curcumine capsules van vitamineman.

Galina Gorbach

  • Review toegevoegd: 02-04-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Goede producten en zeer snelle levering!

Karin hendriks van til

  • Review toegevoegd: 30-01-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

De curcuma is echt een toppertje en echt levensverbeterend ! Zeer goede kwaliteit en dat is heel belangrijk met kurkuma want er wordt heel veel nep aangeboden op internet dus je moet heel goed opletten wat je koopt. De vitamine man heeft hele echte goede producten ! We hebben nu Ashwagandha en kurkuma van hun en gaan zeker meer suplementen van Herbs bestellen. Zeker een vijf sterren waard ook de service en levering !

Pierre Heylen

  • Review toegevoegd: 03-07-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Heel goede en snelle afhandeling. Spijtig dat de verzendingskosten heel zwaar doorwegen op de totaalprijs.

Ada van der Plaat

  • Review toegevoegd: 27-11-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Bestelling ging snel en zorgvuldig. Resultaat kan ik nog niet geven.

Carl Simons

  • Review toegevoegd: 22-11-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Sabinsa is gewoon een goed merk bioperine. C3 standaard dus gewoon goed. Staat er om bekend. En de prijs is right! Pakketje was volgende dag al geleverd, dus tevreden klant.

Beate Faassen

  • Review toegevoegd: 29-10-2016
  • Gemiddelde beoordeling:

Sinds een paar maanden neem ik elke dag curcumine i.v.m. ***. Vingers zijn een stuk minder dik en nu merk ik ook dat dat mijn *** weg beginnen te trekken. We gaan het zien!!!...*

* Deze review bevat medische claims over de werking van het product en mag vanwege de NL wetgeving over voedingssupplementen niet in zijn geheel geplaatst worden.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 13

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking