Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

VitamineMan

  • Review toegevoegd: 24-01-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Nieuw bij VitamineMan: Go+

Go+ is een Energieverhogend Supplement met Cafeïne, Tibetaanse Rhodiola en L-Theanine. Een perfecte combinatie. Cafeïne met Rhodiola is een ongelooflijk krachtige melange. Elke Go+ capsule bevat het cafeïnegehalte van een kopje espresso. Gecombineerd met onze premium Rhodiola Rosea krijgt u een energie boost waar u de dag (of nacht) mee door kunt komen. De L-Theanine in Go+ zorgt ervoor dat u geen nerveus gevoel krijgt en optimaal kunt focussen.

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking