Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Rik V

  • Review toegevoegd: 13-02-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

De groenlipmossel capsules van vitamineman zijn een goed product met een goede werking en aangename prijs. Voelde het verschil al vrij snel. De service van en levering van vitamineman vind ik zoals altijd top. Als je vragen hebt krijg je altijd snel antwoord en het zijn echt aardige mensen die met je meedenken.

Bart

  • Review toegevoegd: 13-02-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Supersnel geleverd en prima product. Volgende dag al in huis. Goede geur en kleur. Precies zoals het hoort. Een weldaad voor mij oude knoken :) Tevreden.

VitamineMan

  • Review toegevoegd: 03-10-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Nieuw bij VitamineMan. Groenlipmossel capsules.

De Groenlipmossel dankt zijn naam aan de groene rand langs de schelp. Dit kleine weekdier leeft uitsluitend in de zeer schone wateren van Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland. Dankzij de strenge bescherming van dit gebied zijn de Groenlipmosselen van de beste kwaliteit. De Groenlipmossel is een natuurlijke bron van omega 3 vetzuren, glycosaminoglycanen en glucosamine. Voor collageenrijke weefsels (kraakbeen, tussenwervelschijven, bindweefsel) vormen glycosaminoglycanen en glucosamine een belangrijk bestanddeel.

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking