Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Bianca van Burk

  • Review toegevoegd: 12-07-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Ik merk een groot verschil na 2 maanden dagelijks 2 softgel tabletten te slikken. Veel meer energie, spieren stukken soepeler. Ongelofelijk, er gaat een wereld voor mij open. Ik ga hier lekker mee door.

VItamineMan

  • Review toegevoegd: 17-12-2017
  • Gemiddelde beoordeling:

Nieuw bij VitamineMan: Co-enzym Q10 -100mg. Softgels. Co-enzym Q10 is een antioxidant betrokken bij de productie van energie in spieren.

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking