Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Snel thuisbezorgd

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

VitamineMan Levensverbeterende Supplementen | Beoordelingen

Indien de beoordeling geen afbeelding bevat is het product niet (meer) verkrijgbaar op dit domein of is de productnaam gewijzigd.

Johanna

  • Review toegevoegd: 02-01-2019
  • Gemiddelde beoordeling:

Prima curcuminepreparaat van Novasol. Bekend merk, gebruikte het al een tijd van een andere leverancier. Bij Vitamineman volgens mij het goedkoopst. Ik kon geen goedkopere vinden in ieder geval. Volgende dag al in huis. Top.

Danny K

  • Review toegevoegd: 05-12-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Alles klopt hier, van overzichtelijke webshop met degelijke informatie, betaling die eenvoudig en overzichtelijk is tot aan de snelle levering (dag erna). Daarnaast had ik nog wat vragen over de producten en die werden netjes dezelfde dag volledig beantwoord.

Kortom: 5 sterren

D C

  • Review toegevoegd: 20-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Vlugge levering, alles in orde..

Jan van Daal

  • Review toegevoegd: 20-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Snel en deskundig geholpen.

H. Paulussen

  • Review toegevoegd: 20-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

wij zijn zeer te vrede over vitamineman, echt top. altijd alles snel in huis en perfect ingepakt.

Marinus van Den Elshout

  • Review toegevoegd: 20-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Bestel al geruime tijd mn supplementen bij Vitamineman. HEEL erg veel kennis in huis, altijd nieuwe producten waar ze dan ook echt mee voorop lopen. Bij vragen altijd snelle en correcte service. Ik ben fan.

Svjetlana Peric

  • Review toegevoegd: 07-11-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Super snelle levering, en geweldig site. Ik blijf bestellen, raad iedereen aan.

Hoekstra

  • Review toegevoegd: 19-10-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Dikke 10: Snel - Goed - Betrouwbaar.

Theo

  • Review toegevoegd: 18-10-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Volgende dag al in huis. Tevreden over de kwaliteit van de ltheanine capsules. Niet verwacht dat het zo snel resultaat zou geven. Stuk minder spanning in mijn hoofd en lichaam.

Theo S.

  • Review toegevoegd: 16-10-2018
  • Gemiddelde beoordeling:

Snel geleverd en verder geen problemen. Wel even gepuzzeld hoe het doosje open te maken op een dusdanige manier dat het hergebruikt kan worden.

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 220

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking