Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Nieuws / News / Nachrichten

Sporten als goed begin van het jaar

28-01-2021

Dat veel mensen met 1 januari aan goede voornemens beginnen is een feit. Maar waarom gebeurt dat eigenlijk zo massaal?

Uit onderzoek1 uit 2013 blijkt dat we aan het begin van een nieuwe tijdsperiode meer motivatie hebben. En meer motivatie betekent meer focus en veel meer kans om je doel zo snel mogelijk te bereiken. Maak dus van deze overgang naar het nieuwe jaar gebruik om eens wat meer te gaan sporten, want bewegen is goed voor lichaam en geest.

De heilzame werking van een kerstboom

14-01-2021

Elk jaar weer zijn de dagen voor Kerst koud, nat en donker. Gewoonlijk zitten we dan veel binnen met vrienden, familie en collega's. Lekker eten en drinken hoort daarbij en met zingen en dansen is een feest pas echt compleet.

Anno 2020 moeten we het echter iets rustiger aandoen en daarom de kerstborrel en de familiebijeenkomsten een keertje overslaan. Erg? Nee hoor. Dit is juist een prima reden om eens extra goed voor onszelf te zorgen!

6 TIPS TEGEN VERMOEIDHEID

05-11-2020

6 TIPS TEGEN VERMOEIDHEID

Iedereen wil graag fit en gezond zijn. Als je fit bent, dan bruis je van de energie. Je kunt alles doen wat je moet doen en je houdt meer dan genoeg energie over voor alles wat je verder nog wilt doen.

Hoe komt het dat dit scenario voor de meeste Nederlanders een wensdroom blijft? Waar komen onze vermoeidheidsklachten vandaan en wat kunnen we eraan doen?

Wat doen antioxidanten eigenlijk?

28-09-2020

Wat doen antioxidanten eigenlijk?


Bijna iedereen heeft wel eens gehoord van antioxidanten. Antioxidanten
komen voor in bepaalde vitamines en mineralen. Ze verhinderen schade
op celniveau door de vrije radicalen op te ruimen die ontstaan bij de
oxidatieprocessen in het lichaam, of zelfs door de oxidatieprocessen
helemaal te verhinderen. 

Waarom is cholesterol belangrijk voor je om in de gaten te houden?

20-07-2020

Cholesterol is een vetstof die het lichaam opneemt uit voedingsstoffen, maar die het ook zelf aan kan maken. Cholesterol is noodzakelijk voor het functioneren van het lichaam.  Een te laag cholesterolgehalte is niet goed. Een te hoog cholesterolgehalte kan de aderen echter dicht doen slibben met hart- en vaatziekten als gevolg.

Ashwaganda, een steuntje in de rug in tijden van ziekte, stress of vermoeidheid

21-05-2020

Aanpassingsvermogen en veerkracht zijn bijzonder belangrijk als het gaat om het goed omgaan met persoonlijke en mondiale crisissen. Vallen is niet erg; dat gebeurt ons allemaal meerdere malen in ons leven. Na het vallen staan we weer op. Maar daar hebben we natuurlijk wel lichamelijke en geestelijke kracht voor nodig. Moeten we deze kracht helemaal uit onszelf halen of mogen we een steuntje in de rug gebruiken? De natuur geeft ons het antwoord.

Waarom is Bergamot zo goed voor je?

10-04-2020

Hèhè, even een kopje thee. In tijden van crisis helpt het vrijwel meteen om eventjes pauze te nemen met een kopje thee en daar met volle teugen van te genieten. Er is een grote kans dat dit een kopje Earl Grey is: een zwarte thee die gearomatiseerd is met bergamot.

Bergamot – een citrusvrucht met geschiedenis

Toen de Griekse goden een schoonheidswedstrijd organiseerden onder de godinnen, zochten ze naar een onafhankelijk persoon om de wedstrijd te jureren. Deze grote eer ging naar de sterveling Paris. Hij kreeg een gouden appel om aan de godin van zijn keuze te overhandigen. De gouden appel is een geneeskrachtige vrucht uit de oudheid; een vrucht die gezondheid en zelfs onsterfelijkheid garandeerde.

Ga jij op Wintersport? Even wat tips!

14-02-2020

Ga jij op Wintersport? Even wat tips!

Wat een heerlijk vooruitzicht! Even eruit, weg van de dagelijkse beslommeringen thuis en op je werk. Je checkt vast al geregeld of er al genoeg sneeuw ligt en wellicht liggen je moonboots en ski kleding al helemaal klaar.

Goede voornemens zijn altijd een prima idee!

14-02-2020

Goede voornemens zijn altijd een prima idee. Je wilt je talenten ontwikkelen, slechte gewoontes afleren of je liefdesleven verbeteren. Maar is nieuwjaar wel de beste tijd voor je voornemens? En hoe houd je je voornemens het beste vol?

Help – hoe kom ik in een feeststemming?

14-02-2020

Voor sommige mensen is het de beste tijd van het jaar. Andere mensen worstelen zich door de decemberdagen. Ze worden niet blij van opgelegde vrolijkheid. Driedubbele drukte. Of juist eenzaamheid en een knagend gevoel van gemis. Hoe kom je dan toch nog een beetje in een feeststemming? 

Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 30