Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Groenlipmossel Capsules - Voeding voor Bindweefsel en Kraakbeen.

Groenlipmossel is hoogwaardige voeding voor bindweefsel, gewrichtskraakbeen en gewrichtssmeer. De Omega 3-vetzuren in Groenlipmossel dragen bij aan een gezond cholesterolgehalte.

Groenlipmossel is jaren geleden in de belangstelling gekomen na de ontdekking dat de aan de kust van Nieuw Zeeland wonende Maori’s aanzienlijk minder gewrichtsproblemen hadden dan leden van landinwaarts wonende stammen.

Na bestudering van het dieet van diverse stammen bleek dat de Maori’s aan de kust regelmatig Groenlipmosselen aten. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de  Groenlipmossel een unieke mosselsoort is die zeer veel goede voedingsstoffen bevat. De Groenlipmossel bevat meerdere soorten Omega 3-vetzuren. Naast EPA en DHA bevat Groenlipmossel ook ALA, SDA, ETE, DTA, DPA en het zeldzame ETA.

Daarnaast is de Groenlipmossel van nature een bron van glycosaminoglycanen, waaronder Glucosamine en Chondroïtine 4 en Chondroïtine 6 sulfaat. Hierdoor is het niet nodig om naast Groenlipmossel ook (vaak dure) Glucosamine- of Chondroïtinepreparaten te gebruiken. De Groenlipmossel bevat deze bouwstoffen zelf al.

Groenlipmossel (Perna Canaliculus) wordt uitsluitend aangetroffen in de heldere, niet vervuilde kustwateren van Nieuw-Zeeland. Om het product voor een groot publiek beschikbaar te maken is een ware industrie ontstaan die de Groenlipmossel verwerkt tot een Extract dat wordt gecapsuleerd in vloeibare en gevriesdrogde vorm.

Het kopen van dure op olie gebaseerde (vloeibare) producten is onnodig. De beste resultaten zijn behaald met de gevriesdroogde vorm van Groenlipmossel.

Lees meer over Groenlipmossel op de productpagina

Headlines Webshop