Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Wat is Probiotica Lactospore® Bacillus Coagulans?

LactoSpore® is een commercieel probiotisch preparaat dat L(+) melkzuurproducerend microbieel preparaat van Bacillus coagulans, MTCC 5856 (eerder bekend als Lactobacillus sporogenes) bevat.

Het menselijke spijsverteringskanaal bevat ongeveer 400 verschillende bacteriesoorten die de groei van schadelijke bacteriën verminderen en een gezond spijsverteringsstelsel bevorderen. En melkzuurproducerende bacteriën zijn de grootste inwonende groep onder allen. LactoSpore® produceert L (+) melkzuur, groeit in het temperatuurbereik van 35 ° C tot 50 ° C en het optimale pH-bereik is 5,5 - 6,5.

De rol van melkzuurbacteriën in de gastro-intestinale micro-ecologie is uitgebreid onderzocht. Er wordt algemeen aangenomen dat deze bacteriën de groei van bederfelijke micro-organismen voorkomen door:

  • Competitieve remming
  • Genereren van niet-bevorderlijke zure omgeving
  • Productie van antibiotica-achtige stoffen (bacteriocinen)

Gezien de druk van het moderne bestaan, is het handhaven van een normale, gezonde en evenwichtige microbiële populatie (EUBIOSIS) in het maag-darmkanaal een moeilijke taak. Bijkomende factoren die deze taak misschien nog lastiger maken, zijn stress die wordt veroorzaakt door plotselinge veranderingen in voedselconsumptiepatronen, blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen, uitgebreide reizen en onverwachte weersveranderingen. Er is ook opgemerkt dat in omstandigheden zoals eczeem en bepaalde voedselallergieën, er een nadelige balans is van darmbacteriën met duidelijke vermindering van melkzuurbacteriën en een toename van rottingsactieve pathogenen in de fecale flora.

Daarom, onder dergelijke ongunstige omstandigheden, kunnen de schadelijke bacteriën overheersend worden (een aandoening die wordt aangeduid als bacteriële overgroei) en een onbalans veroorzaken, die op zijn beurt de normale darmfunctie kan ondermijnen en tot verschillende problemen kan leiden, variërend van inefficiënte spijsvertering, diarree, constipatie en winderigheid voor ernstige gastro-intestinale stoornissen.

Daarom zou een logische benadering voor het herstellen van de balans van darmflora het gebruik van in de natuur voorkomende micro-organismen zijn. Een superieure en potentiële soort hier is Lactobacillus is Bacillus coagulans. Deze Probiotica soort vormt sporen, die bij activering in de zure omgeving van de maag kunnen ontkiemen en prolifereren in de darm en de gewenste L(+) vorm van melkzuur produceren.

Sabinsa's LactoSpore® is een probiotisch supplement dat kan helpen de algehele gezondheid en een evenwichtige inwonende microbiota-populatie van de darm te behouden!

U kunt hier Probiotica Lactospore® Bacillus Coagulans bestellen

Headlines Webshop