Kwaliteitsproducten
Veilig en makkelijk betalen
Hoge Multipack korting
Voor 22:30 uur besteld, volgende werkdag in huis!

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

BergaMot BPF Cardiometabolic Health.

***  NIEUWE VERPAKKING!   ZELFDE PRODUCT EN KWALITEIT!   ***

Citrus Bergamia Risso Extract met Ester-C® en Olijfblad Fenolen.

BergaMot BPF Cardio vermindert de vetopname uit voedsel en levert het lichaam een hoog gehalte aan antioxidanten die u beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.

De basis van het product is het extract van de Zuid-Italiaanse bergamot vrucht Citrus Bergamia Risso. BergaMot BPF Cardio is de Europese variant van het Australische product BergaMet Pro+. Door productie in de EU is BergaMot BPF Cardio een stuk voordeliger in aanschaf.

BergaMot BPF Cardio bevat actieve plantstoffen in de vorm van Polyfenolen, Flavonoïden en Anthocyanen. Polyfenolen zijn krachtige antioxidanten. Samen met de Flavonoïden en Anthocyanen beschermen zij lichaamscellen tegen schadelijke vrije radicalen. De Flavonoïden en Anthocyanen verminderen tevens de afzet van vetachtige stoffen in de bloedvaten.

Ingrediënten

Bergamot Polyfenolische Fracties (BPF)

 • Neoeriocitrine
 • Naringin
 • Neohesperidine
 • Melitidine
 • Brutieridine

BergaMot BPF Cardio bevat een krachtige en unieke reeks cholesterol-balancerende en cardio-beschermende polyfenolische fracties, waaronder Melitidine en Brutieridine. Deze plantstoffen zijn tot op heden uitsluitend aangetroffen in de Zuid-Italiaanse Bergamot vrucht Citrus Bergamia Risso. 

 • Ester-C®
 • Olijfblad Extract (Oleuropeïne)

BergaMot BPF Cardio bevat de nieuwste generatie vitamine C

Ester-C® is na ascorbinezuur en mineraalascorbaten de derde en nieuwste generatie vitamine C. Ester-C® is een unieke, exclusieve vorm van vitamine C. Het wordt gemaakt met behulp van een gepatenteerd op water gebaseerd productieproces dat resulteert in een pH-neutraal product dat van nature voorkomende vitamine C-metabolieten bevat. Deze metabolieten activeren de vitamine C-moleculen, waardoor het lichaam ze gemakkelijker van cel naar cel kan vervoeren voor tal van gezondheidsvoordelen.

Ester-C® wordt sneller in het lichaam opgenomen dan andere vormen van vitamine C en is beduidend langer actief. Bovendien is het een ontzuurde vorm van vitamine C, waardoor het maag- en tandvriendelijk is.

Toegevoegde waarde

 • Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten.
 • Vitamine C ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand en soepele, elastische aderen.
 • Vitamine C levert tevens een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

BergaMot BPF Cardio is verrijkt met Olijfblad Extract

Olijfblad Extract (Oleuropeïne) in BergaMot BPF Cardio draagt bij tot de bescherming van bloedlipiden tegen oxidatieve schade.

BergaMot BPF Cholesterol en Metabolisme Support bevat per dagdosis 1400 milligram Bergamot Polyfenolische Fracties uit Calabrian Citrus Bergamot.

Soort tablet
Vegetarisch Veggie Tab.
Per dagdosis (2 stuks)
Citrus Bergamot (Citrus Bergamia Risso) 1400 mg.
Oleuropeïne 230 mg.
Vitamine C (Ester-C®) 95 mg. / 158 % ADH
Bestanddelen uit Citrus Bergamot
Neoeriocitrin 9,1 %
Naringin 12 %
Neohesperidin 12,8 %
Melitidin 1,8 %
Brutieridin 4,7 %

Gebruiksaanwijzing

Twee maal daags 20-30 minuten voor de maaltijd 1 tablet innemen, bij voorkeur voor de grootste maaltijden van de dag. Een vergeten tablet kan tijdens of na de maaltijd ingenomen worden.

Allergeneninformatie

BergaMot BPF Cardio bevat geen gluten, tarwe, gist, vis, schaaldieren, lactose, zuivel, ei of kunstmatige kleurstoffen.

Bewaarvoorschrift

BergaMot BPF Cardio in de originele pot bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Belangrijk

Niet innemen met melk. Dit vermindert de werking van het product. Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

In tegenstelling tot Naringin uit grapefruit heeft Naringin uit Bergamot geen invloed op CYP450-enzymen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

BergaMot BPF Cardio Bestellen

Citrus Bergamot Extract voor een gezond cholesterol

Bestel hier uw BergaMot BPF Cardio. 1 verpakking BergaMot BPF Cholesterol Control bevat 60 tabletten met 700 mg. Citrus Bergamot Extract per tablet.

 • 2 of meer € 35,95
 • 3 of meer € 33,95
 • 5 of meer € 31,95

Soort tablet
Vegetarisch Veggie Tab.
Per dagdosis
Citrus Bergamot (Citrus Bergamia Risso) 47% 1400 mg.
Oleuropeïne 230 mg.
Vitamine C (Ester-C®) 95 mg. / 158 % ADH
Samenstelling
Neoeriocitrin 9,1 %
Naringin 12 %
Neohesperidin 12,8 %
Melitidin 1,8 %
Brutieridin 4,7 %
Toegevoegd
Croscarmellose natrium
Hydroxypropylcellulose
Magnesiumstearaat
Microkristallijne cellulose
 • 5
  89.47%
 • 4
  10.53%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%

Beoordelingen over BergaMot BPF Cholesterol en Metabolisme Support. 60 Tabl.

Aantal beoordelingen (19)

Klik hier om een ​​beoordeling te schrijven


BergaMot BPF aanbieding

BergaMot Supplement (BPF) kopen bij VitamineMan

BergaMot BPF bestellen bij VitamineMan

Bergamot is een bittere citrusvrucht - Citrus Bergamia - afkomstig uit de regio Calabrië in Italië. Het is wat Earl Grey-thee zijn onderscheidende smaak geeft. De vrucht ziet eruit als een geelachtige sinaasappel en smaakt meer naar een citroen.

BergaMot BPF is 100% Natuurlijk

BergaMot BPF cholesterol control is een supplement voor een gezond cholesterolgehalte BergaMot BPF cholesterol control is een supplement voor een gezond cholesterolgehalte. BergaMot BPF cholesterol control is een natuurlijke cholesterolverlager die helpt de hoeveelheid slecht cholesterol en triglyceriden in uw bloed te verlagen, zonder de bijwerkingen van statines. BergaMot BPF cholesterol verlagende tabletten zijn geschikt voor iedereen die er een gezonde levensstijl op na wil houden.

Ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten

BergaMot BPF Cardiometabolic Health (cholesterol control) is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse cardioloog Professor Vinzenzo Mollace en zijn team, werkzaam aan de University "Magna Græcia" van Catanzaro in Italië.

Natuurlijke cholesterolverlagende tabletten

BergaMot BPF cholesterol control is een natuurlijk product ter ondersteuning van een gezond cholesterolgehalte. BergaMot BPF Cardiometabolic Health cholesterol verlagende tabletten zijn geschikt voor iedereen die er een gezonde levensstijl op na wil houden. Dit product behoort tot de veiligste natuurlijke cholesterol verlagende producten.

Gemaakt van Zuid-Italiaanse bergamot citrusvruchten

BergaMot BPF Cardiometabolic Health is het beste natuurlijke bergamot supplement voor de gezondheid van hart en bloedvaten. Het behoort tot de groep cholesterolverlagers zonder statines. BergaMot BPF Cardiometabolic Health is gemaakt van Zuid-Italiaanse bergamot citrusvruchten. In tegenstelling tot cholesterolverlagende producten als statines heeft BergaMot BPF geen nare bijwerkingen.

Met bioactieve stoffen uit Citrus Bergamia Risso

 • Melitidine
 • Brutieridine
 • Neoeriocitrine
 • Naringine
 • Neohesperidine

BergaMot BPF Cardiometabolic Health zit boordevol Flavonoïden en Polyfenolen

BergaMot BPF Cardiometabolic Health bevat naast de Flavonoïden Melitidine, Brutieridine, Neoeriocitrine, Naringine en Neohesperidine tevens Oleuropeïne, een Polyfenol afkomstig uit bladeren van de olijfboom. Van Oleuropeïne is aangetoond dat het ontstekingsremmend werkt, een vaatwandbeschermende werking heeft en bescherming kan bieden tegen degeneratieve ziekten.

BergaMot BPF bevat uitsluitend natuurlijke stoffen

Bergamot wordt over de hele wereld gekweekt, maar het is de specifieke soort Citrus Bergamia Risso uit het Italiaanse Calabrië die unieke pholyfenolen bevat die gezond zijn voor hart en bloedvaten. Dr. Vincenzo Mollace, hoogleraar aan de faculteit farmacologie van de universiteit van Cantanzaro zei: 'Bergamot bevat extreem grote hoeveelheden polyfenolen in vergelijking met andere citrussoorten. Twee daarvan, Brutelidine en Melitidine, remmen de biosynthese van cholesterol. Deze bioactieve stoffen zijn nog niet eerder gevonden in andere citrusvruchten of citrusderivaten.'

Cholesterol verlagen zonder statines

Slecht cholesterol verlagen zonder statines. Het kan. Met BergaMot BPF Cardiometabolic Health. Een van de meest effectieve natuurlijke cholesterol verlagende producten.

Gebruik van BergaMot BPF Cardiometabolic Health is eenvoudig en veilig

Het gebruik van BergaMot BPF Cardiometabolic Health is veilig. Er zijn, naast sporadisch voorkopende lichte oprispingen, geen bijwerkingen bekend. De tabletten zijn makkelijk in te nemen. BergaMot BPF Cardiometabolic Health neemt u het best twee maal daags c.a. 20 minuten voor de grootste maaltijden van de dag.

BergaMot BPF Cardiometabolic Health kopen voor een gezond cholesterolgehalte

BergaMot BPF is ontwikkeld door medisch specialisten onder leiding van de Italiaanse cardioloog Professor Vinzenzo Mollace.

BergaMot Cholesterol Control online bestellen

BergaMot Cholesterol Control bestellen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

BergaMot Cholesterol Control online kopen

BergaMot Cholesterol Control kopen doet u eenvoudig online bij VitamineMan

Meer informatie over BergaMot Cholesterol Control

Meer informatie over BergaMot Cholesterol Control leest u op de productpagina

BergaMot BPF Cholesterol en Metabolisme Support. 60 Tabl.

 • Merk: VitamineMan
 • Model: VMan-BPF-Cardio-60
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • € 39,95

 • Excl. BTW: € 36,65

 • 2 of meer € 35,95
 • 3 of meer € 33,95
 • 5 of meer € 31,95

Gerelateerde producten

BergaMet SPORT Herstel en Cardio Support. 60 Tabl.

BergaMet SPORT Herstel en Cardio Support. 60 Tabl.

Herstel snel met BergaMet SPORT Bergamot Extract van NatHealth Solutions Australia. BergaMet SPORT vermindert de vetopname uit voedsel en heeft een hoog gehalte aan antioxidanten die..

€ 39,95 Excl. BTW: € 36,65

BergaMet BergaMALE Natuurlijke Prestatie- en Cardio Support. 60 Tabl.

BergaMet BergaMALE Natuurlijke Prestatie- en Cardio Support. 60 Tabl.

Bergamet BergaMALE Prestatie- en Cardio Support - 60 Tabletten Bergamot Extract van NatHealth Solutions Australia voor mannen BergaMet BergaMALE is niet alleen een krachtig natuurlijk manne..

€ 42,95 Excl. BTW: € 39,40

Rode Gist Rijst Extract 500mg. Voor een Gezond Cholesterol 60 Vcaps.

Rode Gist Rijst Extract 500mg. Voor een Gezond Cholesterol 60 Vcaps.

Rode Gist Rijst Extract Rode Gist Rijst draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten. Bevat 500 mg. Rode Gist Rijst en 10 mg. Monacoline K per capsule Rode Rijst Ext..

€ 9,95 € 11,99 Excl. BTW: € 9,13

BergaMet BergaFEMME Overgang- en Cardio Support. 60 Tabl.

BergaMet BergaFEMME Overgang- en Cardio Support. 60 Tabl.

Bergamet BergaFemme Overgang- en Cardio Support - 60 Tabletten Bergamot Extract van NatHealth Solutions Australia voor vrouwen. BergaMet BergaFEMME is niet alleen een krachtig natuurli..

€ 42,95 Excl. BTW: € 39,40

Curcumine Capsules gevuld met vloeibare Curcumine. 60 Liquid Caps.

Curcumine Capsules gevuld met vloeibare Curcumine. 60 Liquid Caps.

Vloeibare Curcumine van NovaSOL® met vitamine C en vitamine D. Vloeibaar Kurkuma Voedingssupplement in handige capsules. NovaSOL® vloeibare Curcumine capsules zijn onovertroffen! De actieve..

€ 14,95 Excl. BTW: € 13,72

Multivitamine voor Mannen. Met VITAMINE D, Mineralen en Spoorelementen. 60 Tabl.

Multivitamine voor Mannen. Met VITAMINE D, Mineralen en Spoorelementen. 60 Tabl.

Hooggedoseerde Multivitamine voor Mannen. Multivitamine-supplement met uitgekiende samenstelling. Multivitamine tabletten voor mannen. Rijk aan voedingsstoffen voor weerstand en vitaliteit...

€ 14,95 Excl. BTW: € 13,72

VitamineMan: VitamineMan, Bergamot BPF Kopen, Vegetarisch, Bergamot Voor Betere Cholesterolwaarden, Bergamot BPF Citrus Bergamot, Bergamot Cardio Bestellen In Nederland, Cholesterol En Metabolisme Support, Bergamot Polyfenolen, Verlagen Cholesterol, Natuurlijke Cholesterolverlagers

VitamineMan voedingssupplementen

Natuurlijke supplementen met hoge biologische beschikbaarheid.

Het idee achter voedingssupplementen is om voedingsstoffen aan het lichaam af ​​te geven die mogelijk niet of in onvoldoende hoeveelheden worden binnengekregen via de voeding. Voedingssupplementen kunnen vitamines, mineralen, aminozuren, vetzuren, kruiden en andere stoffen zijn die worden aangeboden in verschillende toedieningsvormen. Supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende doseringen en in verschillende combinaties die elkaar aanvullen.

De Europese Unie heeft regels ingevoerd om ervoor te zorgen dat voedingssupplementen veilig zijn, en correct worden geëtiketteerd. Alleen bepaalde voedingsstoffen mogen worden gebruikt in voedingssupplementen en deze mogen alleen worden gebruikt in hoeveelheden die geen gezondheidsrisico vormen. Zo bent u er altijd zeker van dat u een veilig product koopt.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden

iDEAL - Bancontact/MisterCash - Creditcard Paysafecard - SOFORT Banking

Recent bekeken producten

BergaMot BPF Cholesterol en Metabolisme Support. 60 Tabl.

BergaMot BPF Cholesterol en Metabolisme Support. 60 Tabl.

BergaMot BPF Cardiometabolic Health. ***  NIEUWE VERPAKKING!   ZELFDE PRODUCT EN KWALITEIT!   *** Citrus Bergamia Risso Extract met Ester-C® en Olijfblad Fenol..

€ 39,95 Ex Tax: € 36,65